Kthimi i eshtrave të Ukshin Hotit, Andin Hoti thotë se është lajm i rremë

Kthimi i eshtrave të Ukshin Hotit, Andin Hoti thotë se është lajm i rremë

Andin Hoti, i biri i veprimtarit të zhdukur të çështjes kombëtare Ukshin Hoti ka demantuar mediat që kanë raportuar kinse për kthimin e eshtrave të babait të tij.

Ai në një postim në Facebook lajmin për kthimin e eshtrave të Ukshin Hotit e ka quajtur të rremë.


“Lajm i rrejshëm/ fake news”, shkruan Andin Hoti.

Ukshin Hoti është zhdukur që nga lufta e fundit në Kosovë dhe deri më tash nuk dihet asgjë për fatin e tij.

Lexo edhe

Video