Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

KS i OKB-së miraton rezolutën për barazi në qasjen ndaj vaksinave

KS i OKB-së miraton rezolutën për barazi në qasjen ndaj vaksinave

​Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara miratoi njëzëri sot një rezolutë të Britanisë së Madhe për barazi në qasjen ndaj vaksinave kundër pandemisë COVID-19, sipas burimeve diplomatike.


“Rezoluta e miratuar, e dyta në një vit e Këshillit të Sigurimit mbi pandeminë, bën thirrje, gjithashtu, për solidaritet dhe armëpushime në botë, për të luftuar më mirë kundër virusit dhe për të kryer vaksinimet”, sqaruan burimet, raporton ATSh.

Sipas të njëjtave burime, si rrallë në KB, rezoluta u bashkësponsorizua nga të 15 anëtarët e Këshillit të Sigurimit.

Lexo edhe

Video

error: