Kryetari Ismajli priti në takim kolonelin Eric Soult

Kryetari Ismajli priti në takim kolonelin Eric Soult

Kryetari i komunës së Shtimes, Naim Ismajli, ka pritur sot kolonelin e Ushtrisë Amerikane të  KFOR-it, Eric Soult.


Në këtë takim, kryetari Ismajli, e  njoftoj kolonelin Soult për situatën epidemiologjike si dhe për zhvillimin e projekteve, menaxhimin dhe sfidat me të cilat komuna është ballafaquar  si rezultat i pandemisë.  Ai ka theksuar se angazhimi i shtuar si dhe bashkëpunimi i mirëfilltë me qytetarët, institucionet qendrore dhe KFOR-in, po tregon rezultate në jetësimin e projekteve të rëndësishme.

Kryetari Ismajli ka falënderuar kolonelin Soult, për punën e tyre dhe për bashkëpunimin me KFOR-in si dhe koordinimin e përbashkët në ruajtjen dhe monitorimin e sigurisë për qytetarët e komunës së Shtimes.

Lexo edhe

Video