Kryetari i KQZ-së takohet me shefin e misionit të OSBE-së

Kryetari i KQZ-së takohet me shefin e misionit të OSBE-së

Kryetari i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Kreshnik Radoniqi priti në takim shefin e misionit të OSBE-së në Kosovë, Michael Davenport.

Në fillim të takimit, kryetari i KQZ-së, Radoniqi njoftoi ambasadorin Davenport lidhur me përgatitjet që po zhvillohen për organizimin e Zgjedhjeve Lokale 2021 dhe më ecurinë e përgjithshme të zbatimit të aktiviteteve të ndryshme zgjedhore.


Kryetari i KQZ-së, falënderoi shefin e misionit të OSBE-së për ndihmën që kjo organizatë ka dhënë në fushën e zgjedhjeve dhe për KQZ-në.

Në anën tjetër, ambasadori Davenport, shprehu mirënjohje për bashkëpunimin e deritashëm dhe uroi sukses në organizimin e këtyre zgjedhjeve.  

Lexo edhe

Video