Kryetari Hyseni takon krerët e Dritës dhe Gjilanit: Projekti për ndërtimin e stadiumit të përfundojë sa më shpejtë

Kryetari Hyseni takon krerët e Dritës dhe Gjilanit: Projekti për ndërtimin e stadiumit të përfundojë sa më shpejtë

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, ka pritur në takim përfaqësuesit e klubeve të futbollit, FC Drita dhe Sc Gjilani, përkatësisht Feti Murseli, Valon Zymberi dhe Sevdail Robelli.

Qëllimi i këtij takimi ishte diskutimi lidhur me procesin e përfundimit të projektit për rregullimin e stadiumit të qytetit, përcjell KosovaPress.


Kryetari Hyseni ka theksuar se janë duke punuar që ky projekt të përfundojë sa më shpejt, ndërkaq ka kërkuar nga punëkryesi që ta shtojë dinamikën e punimeve për këtë projekt tepër të rëndësishëm për Dritën dhe Gjilanin.

“Për këtë projekt jemi në kontakt të vazhdueshëm me ministrin e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, në mënyrë që të përfundojë sa më shpejt”, ka thënë kryetari Hyseni.

Përfaqësuesit e klubeve kanë falënderuar kryetarin Hyseni për pritjen, duke shtuar se ky fakt dëshmon seriozitetin dhe dëshirën për përfundimin sa më të shpejt të projektit të stadiumit të qytetit, standardizimi i të cilit do të jetë mundësi e madhe për Dritën dhe Gjilanin.

Lexo edhe

Video