Kryetari Bekim Jashari prezanton programin për Kulturë, Rini dhe Sport

Kryetari i Skenderajt Bekim Jashari prezanton programin për Kulturë, Rini dhe Sport, projektin gjigand të ndërtimit të Stadiumit të ri të qytetit sipas standardeve të FIFA-s dhe UEFA-s, si dhe premton mbi 1000 vende të reja të punës për të rinjtë.

Lexo edhe

Video