Kryesia e Kuvendit takohet nesër, këto janë pikat e rendit të ditës

Kryesia e Kuvendit takohet nesër, këto janë pikat e rendit të ditës

Kuvendi i Kosovës nesër mban mbledhjen e Kryesisë në ora 10:00, ka bërë të ditur Kuvendi përmes një njoftimi për media.

Këto janë pikat e rendit të ditës:

I. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mëparshme e Kryesisë së Kuvendit,

II. Përgatitjet për Seancë plenare:


1. Deklarimet jashtë rendit të ditës,

2. Pyetjet parlamentare,

3. Miratimi i procesverbalit nga seanca e mëparshme.

III. Shqyrtimi i propozimeve dhe i kërkesave

Lexo edhe

Video