Kryeministri Kurti pranon letër urime nga Italia, Turqia, Kroacia, Çekia dhe Hungaria

Kryeministri Kurti pranon letër urime nga Italia, Turqia, Kroacia, Çekia dhe Hungaria

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, pas marrjes së detyrës së re në krye të ekzekutivit, ka pranuar letër urime nga Kryeministri i Italisë, Mario Draghi, Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, Kryeministri i Kroacisë, Andrej Plenković, Kryeministri i Çekisë, Andrej Babiš dhe Kryeministri i Hungarisë, Viktor Orbán.


Ai është uruar për fillimin e punës në krye të Qeverise së Republikës së Kosovës dhe i është ofruar bashkëpunim ndërshtetëror.

Lexo edhe

Video

error: