Kryeministri kroat mbështet arritjen e marrëveshjes mes Kosovës dhe Serbisë

Kryeministri i Kroacisë, Andrej Plenkoviq ka deklaruar se Kosova dhe Serbia duhet të gjejnë mënyrën e vazhdimit të dialogut, ndërsa ka mbështetur edhe arritjen e marrëveshjes mes dyja vendeve. Këto deklarata kryeministri kroat i bëri gjatë vizitës zyrtare këtë të hënë në Kosovë. Ndërsa, kryeministri, Albin Kurti tha se Kosova është për një marrëveshje gjithëpërfshirëse … Continue reading Kryeministri kroat mbështet arritjen e marrëveshjes mes Kosovës dhe Serbisë