Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama vizitë zyrtare në Turqi

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama vizitë zyrtare në Turqi

Gjatë kësaj vizite, Kryeministri Rama ka marrë pjesë në TRT World Forum, një platformë që mbledh çdo vit në Stamboll politikëbërës e vendimmarrës të lartë.


Përmes një postimi në faqen e tij zyrtare në Facebook, Rama shkruan se ky forum është një platformë e njohur për cilësinë e debatave mbi axhendat globale dhe rajonale.

“Në TRT World Forum, një platformë e njohur për cilësinë e debateve mbi axhendat globale dhe rajonale, e cila mbledh çdo vit në Stamboll politikëbërës e vendimmarrës të lartë”, shkruan Kryeministri Rama në Facebook.

Lexo edhe

Video