Kurti emëron zëvendësministra në dy ministri

Kurti emëron zëvendësministra në dy ministri

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar dy zëvendësministra, të cilëve u ka uruar suksese në plotësimin e detyrave dhe përgjegjësive të tyre.


Sipas një njoftimi të Qeverisë, zëvendësministrat e emëruar janë Edona Maloku Bërdyna, zëvendësministre në Ministrinë e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit dhe Agon Dobruna, zëvendësministër në Ministrinë e Zhvillimit Rajonal.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.