KRU Prishtina publikon orarin e reduktimeve me ujë të pijes për Komunën e Lipjanit

KRU Prishtina publikon orarin e reduktimeve me ujë të pijes për Komunën e Lipjanit

KRU Prishtina përmes një njoftimi për media ka bërë të ditur se nga nesër në Lipjan do të fillojë me reduktime të ujit të pijshëm, për shkak të rritjes së konsumit si shkak i keqpërdorimit të ujit të pijshëm.

Qendra e qytetit të Lipjanit nuk do të ketë reduktime të ujit me përjashtim të kateve të larta banuese, derisa fshatrat e kësaj komune janë keqpërdorues të mëdhenj të ujit, nga nesër fillojnë reduktimet, orari i të cilave do të dallojë nga zona në zonë, thuhet në njoftim.

KRU Prishtina paralajmëron se nëse kërkesat për ujë do të rriten më shumë, atëherë orari i reduktimeve do të varet nga konsumi  i ujit.


orari Lipjan dhe fshatra

 

 

Lexo edhe

Video

error: