KRU “Prishtina” paralajmëron ndërprerje të ujit në disa lagje të kryeqytetit

KRU “Prishtina” paralajmëron ndërprerje të ujit në disa lagje të kryeqytetit

Disa lagje në Prishtinë mund të mbesin pa ujë si pasojë e shpërthimit të një gypi të Badocit.

Këtë lajm e ka bërë të ditur përmes një komunikate për media KRU “Prishtina”, e cila ka bërë të ditur se për shkak të intervenimit lagjet Mati 1, rruga “Muharrem Fejza”, disa objekte të Tregtisë dhe zona jug, lindje dhe perëndim e lagjes “Bregu i Diellit” mund të mbesin pa ujë.

Ky është njoftimi i plotë i KRU “Prishtina”


Si shkak i një rrjedhje uji në gypin e Badocit me diametër fi 630 mm, në rrugën “Shaqir Igrishta” , ekipet e operimit dhe mirëmbajtjes janë të detyruar të intervenojnë për të sanuar atë dhe janë në vendin e ngjarjes.

Si shkak i këtij intervenimi, pa ujë të pijshëm mund të mbesin disa objekte të zonës së  Mati 1, rruga “Muharrem Fejza” , disa objekte të Tregtisë dhe zona jug, lindje dhe perëndim e lagjes Bregu i Diellit në Prishtinë, ( tash për tash ka furnizim me ujë , por përgjatë intervenimit mund të detyrohemi të ndërpremë furnizimin me ujë për zonat e lartcekura).

Deri në sanimin e defektit kërkojmë mirëkuptim!

Lexo edhe

Video