Krijoni kujtimet tuaja të veçanta në Tirana International Hotel

Krijoni kujtimet tuaja të veçanta në Tirana International Hotel

Zgjedhja e gjerë e sallave të takimeve, standardet e larta të mikpritjes dhe shërbimit e bwjnw Tirana International Hotel & Conference Centre lider në Shqipëri për konferenca, takime dhe evente.

Hyni dhe zhytuni në madhështinë e zonës së Lobit, e dizajnuar bukur, duke kapur dritën dhe duke reflektuar qetësinë, e cila fillon që nga momenti kur mbërrini deri në nisjen tuaj.

Është koha për të mbyllur kompjuterin tuaj për të shijuar natën tuaj dhe dhomën tuaj të hotelit!

Tirana International Hotel & Conference Centre gjendet nw qendwr tw Tiranws, te sheshi “Skwnderbej”.


Kontaktoni tani:

📞+355684068172

+355686038980

042234185

📧 [email protected]

Lexo edhe

Video