Krerët e shtetit letër UNESCO-s, listojnë 4 kërkesa të Kosovës

Krerët e institucioneve të shtetit, i janë drejtuar UNESCO-s përmes një letre duke i shpjeguar veprimet e institucioneve të Republikës së Kosovës për mbrojtjen e trashëgimisë kulturore dhe promovimin e të drejtave kulturore të të gjitha komuniteteve që jetojnë në shtetin tonë. Në letrën e nënshkruar nga presidentja Vjosa Osmani Sadriu, kryeministri Albin Kurti dhe … Continue reading Krerët e shtetit letër UNESCO-s, listojnë 4 kërkesa të Kosovës