Krasniqi vizitoi kryetarin e Leposaviqit: Diskutuam planet për zhvillim ekonomik

Krasniqi vizitoi kryetarin e Leposaviqit: Diskutuam planet për zhvillim ekonomik

Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi, ka vizituar kryetarin e Leposaviqit, Lulzim Hetemi.


Sipas Krasniqit, ata kanë diskutuar për angazhimin e Hetemit si dhe planet për zhvillimin ekonomik lokal.

“Këtë pasdite, takova Kryetarin e Komunës së Leposaviqit, Lulzim Hetemin. Gjatë këtij takimi diskutuam për angazhimin e tij në shërbim të qytetarëve dhe planet për zhvillimin ekonomik lokal përmes iniciativave konkrete”, ka shkruar Krasniqi.

Lexo edhe

Video