Krasniqi takon Sindikatën e Shërbyesve Civilë, kërkon miratimin e Ligjit për Paga

Krasniqi takon Sindikatën e Shërbyesve Civilë, kërkon miratimin e Ligjit për Paga

Kryetari i PDK-së Memli Krasniqi ka takuar kryetarin e Sindikatës së Shërbyesve Civilë të Kosovës, Mursel Zymberi.


Krasniqi tha se Ligji për pagat duhet të miratohet dhe zbatohet sa më parë, që të gjithë punonjësit të trajtohen me dinjitet në raport me punën e tyre.

“Partia Demokratike e Kosovës e mbështetë këtë ligj dhe do të avokojë në miratimin e tij, si zgjidhja e vetme për të eliminuar pabarazitë e për të vendosur meritokraci”, tha ai.

Lexo edhe

Video

1 Koment

  • […] Krasniqi takon Sindikatën e Shërbyesve Civilë, kërkon miratimin e Ligjit për Paga ​Haradinaj kërkon miratimin e Ligjit për paga, SBASHK-u paralajmëron protesta Tahiri kërkon nga qeveria që ligji i pagave të dërgohet në Kuvend për miratim Tahiri kërkon nga qeveria që ligji i pagave të dërgohet në Kuvend për miratim Haradinaj: Kosova po hyn në krizë të thellë sociale, Ligji i Pagave të dërgohet në Kuvend […]

Komentet janë të mbyllura.