Krasniqi: Nuk mund të ketë asociacion një etnik në Kosovë

Krasniqi: Nuk mund të ketë asociacion një etnik në Kosovë

Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi ka thënë se në Kosovë nuk mund te ketë asociacion një etnik të komunave serbe.


Kransiqi në një konferencë për media pas mbledhjes që Qeverisë ka thënë se Kosova është shtet multietnik.

“Kosova është shtet multietnik dhe nuk mund të ketë asociacion një etnik. Çdo gjë që është ndërtuar në Kosovë deri sot është ndërtuar si shtet multientik”, ka thënë ai.

Lexo edhe

Video