Krasniqi: Kemi nevojë për fuqizim të infrastrukturës ligjore dhe mbrojtjen e bizneseve tona

Kryetari i Bordit të Odës së Afarizmit të Kosovës (OAK), Skënder Krasniqi thotë se prezenca e një numri të madh të bizneseve në Panairin Ndërkombëtar të Tiranës, tregon interesimin për zhvillim dhe përfshirje në tregun shqiptar. Përkundër prezencës së bizneseve nga Kosova, Krasniqi thotë për KosovaPress, se do të duhej të kishte më shumë përfaqësim … Continue reading Krasniqi: Kemi nevojë për fuqizim të infrastrukturës ligjore dhe mbrojtjen e bizneseve tona