Krasniqi: Investimi më i madh i qeverisë në këto dy vjet është ndarja e shoqërisë në dy tabore

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi ka deklaruar se shefi i ekzekutivit gjatë grevës ka menduar vetëm si të dalë triumfues dhe i pa nënshtruar ndaj Rrahman Jasharajt. Ai në seancë plenare ka thënë se qeveria aktuale, investimin më të madh e ka pasur ndarjen e shoqërisë në dy tabore.  Krasniqi ka thënë … Continue reading Krasniqi: Investimi më i madh i qeverisë në këto dy vjet është ndarja e shoqërisë në dy tabore