Krasniqi: Agjencitë e lajmeve i qëndruan besnik të vërtetës

“Media dhe agjencitë e lajmeve në epokën e PostCovid” është tema që shënon Kuvendin e 29-të të Asamblesë së Përgjithshme të Aleancës së Agjencive Ballkanike (ABNA) e që sivjet shënohet në Kosovë nën organizimin e Agjencisë së Lajmeve KosovaPress. Pronari i Agjencisë së Lajmeve KosovaPress, Skënder Krasniqi tha se edhe gjatë periudhës me pandeminë, KosovaPress … Continue reading Krasniqi: Agjencitë e lajmeve i qëndruan besnik të vërtetës