KQZ zëvendëson tre anëtarë të Kuvendit Komunal në Zveçan

KQZ zëvendëson tre anëtarë të Kuvendit Komunal në Zveçan

Komisioni Qendror Zgjedhor, në mbledhjen e sotme ka marrë vendim për zëvendësimin e tre anëtarëve të Kuvendit Komunal në Zveçan.


Anëtarët zëvendësuar janë nga radhët e LVV-së dhe PDK-së.

Komisioni diskutoi edhe për shqyrtimin e raporteve të auditimit, por vendosën që raportin mos të hedhin në votim.

Lexo edhe

Video