Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

KQZ voton kundër rekomandimit të ZRPP-së për certifikim në pako të listave të partive politike

KQZ voton kundër rekomandimit të ZRPP-së për certifikim në pako të listave të partive politike

Komisioni Qendror Zgjedhor nuk ka votuar rekomandimin e Zyrës për Regjistrimin e Partive Politike që të certifikoi në pako subjektet politike dhe listat e kandidatëve për deputetë. Kështu që kandidatët që janë listuar nga KGJK-ja si persona që kanë probleme me ligjin në tri vjetët e fundit nuk janë certifikuar.


Ishin pesë anëtarë të KQZ-së që votuan pro, ndërsa 6 ishin kundër.

Por deri sa erdhi ky vendim ndërmjet anëtarëve të KQZ-së u zhvillua një debat i ashpër, pasi ishin të ndarë

Lexo edhe

Video

error: