KQZ vendos të rinumërohen 43 vendvotime, ka mospërputhje të votave

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka vendosur që të rinumërohen edhe 8 vendvotime për kryetar dhe 35 vendvotime për Kuvende Komunale. Kryeshefi i sekretariatit të KQZ-së, Burim Ahmetaj, tha se të njëjtat vendvotime nuk kanë mundur të procedohen si të rregullta. “Rekomandohet për shkak të mospërputhjes së të dhënave, të ngatërrimit të rubrikave dhe ka mosperputhje … Continue reading KQZ vendos të rinumërohen 43 vendvotime, ka mospërputhje të votave