KQZ shpall konkurs për zëvendëskryeshef të SKQZ-së dhe drejtor ekzekutiv të ZRPPC

KQZ shpall konkurs për zëvendëskryeshef të SKQZ-së dhe drejtor ekzekutiv të ZRPPC

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës, ku u miratua rekomandimi i Këshillit për Personel, për shpallje të konkursit për dy pozita të lira në këtë instiucion.


Bëhet fjalë për: Zëvendëskryeshef i Sekretariatit të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve dhe Drejtor Ekzekutiv i Zyrës për Regjistrim të Partive Politike dhe Certifikim.

Konkurset mund t’i gjeni këtu.

Lexo edhe

Video