KQZ miraton dizajnin e fletëvotimeve për zgjedhjet e 17 tetorit

Komisioni Qendror Zgjedhor (KQZ) ka miratuar sot dizajnin e dy fletëvotimeve për zgjedhjet lokale të 17 tetorit. Ky dizajn u vlerësua i mirë dhe i lehtë i qasshëm për qytetarët. Ndërsa, në vend të fjalës “shënjoni”, u ndryshua në “votoni” me kërkesë të anëtarëve të KQZ-së. Zgjedhjet lokale në Kosovë mbahen më 17 tetor.