KQZ: Me kusht mund të votoni veç brenda komunës ku jeni regjistruar

KQZ: Me kusht mund të votoni veç brenda komunës ku jeni regjistruar

Komisioni Qendror Zgjedhor sqaron se votimi me kusht është i mundur për një votues vetëm brenda komunës ku ai është i regjistruar si votues.


Zëdhënësi Valmir Elezi përmes një statusi në Facebook, ka thënë se votimi me kusht nuk është i mundur nga njëra komunë në tjetrën, pra, votuesi i një komune nuk mund të votojë në komunën tjetër.

“Për dallim nga Zgjedhjet për Kuvend në të cilat e gjithë Republika e Kosovës është një zonë zgjedhore, në Zgjedhjet Lokale çdo komunë është një zonë e veçantë zgjedhore dhe në vendvotimet e asaj zone ka fletëvotime vetëm të asaj komune”, ka shkruar Elezi në Facebook.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.

error: