KQZ-ja zëvendëson tre anëtarë të Kuvendit Komunal në Zveçan

Komisioni Qendror Zgjedhor mori vendim në mbledhjen e sotme për zëvendësimin e tre anëtarëve të Kuvendit Komunal në Zveçan, nga radhët e PDK-së dhe LVV-së.

Kryetari i kryetari i KQZ-së, Kreshnik Radoniqi i tregoi emrat e anëtarëve të zëvendësuar në Kuvendin Komunal në Zveçanit.


Ndërsa, anëtari i KQZ-së, Sami Hamiti tha se janë plotësuar kushtet ligjore për zëvendësimin e këtyre asamblistëve.

Lajmi i plotë është në sistemin me parapagim.

Në anën tjetër, KQZ-ja nuk diskutoi për shqyrtimin e planit të veprimit për zbatimin e rekomandimeve të dhëna nga Zyra Kombëtare e Auditimit, për shkak se ky raport nuk iu ishte dërguar të gjithë anëtarëve./KosovaPress/

Lexo edhe

Video