Kosovarët shpëtuan mbi 30 mijë euro nga korrupsioni

Në kuadër të Nismës Rajonale Kundër Korrupsionit, për 1 orë e 20 minuta, qytetarët e Prishtinës kanë arritur të ruajnë mbi 30 mijë euro, shifër kjo që shihet në monitorin që gjendet brenda kabinës ku po bëhet shkatërrimi simbolik i parave.


Fushata sensibilizuese e RAI po zhvillohet në sheshin “Zahir Pajaziti” në kryeqytet, ku qytetarët do të kenë mundësinë të shohin shfaqjen 14-orëshe, përmes së cilët synohet të tërhiqet vëmendja ndaj dëmit që korrupsioni i shkakton shoqërisë, në mënyrë që qytetarët të ndërgjegjësohen dhe të sinjalizojnë korrupsionin.

Lexo edhe

Video

error: