KosovaPress – Konkurs – Mirëmbajtëse

KosovaPress – Konkurs – Mirëmbajtëse

Agjencia e Lajmeve KosovaPress për nevojat e saj kërkon të punësojë:

Një (1) mirëmbajtëse të objektit (pastruese)

Detyrat

1. Bën pastrimin e objekteve të A.L. KosovaPress
2. Bën hedhjen e mbeturinave
3. Bën pranimin e materialit higjienik dhe përkujdesja për të.
4. Kryen edhe punë të tjera me kërkesë të mbikëqyrësit.


Kriteret:

1. Të ketë të kryer të paktën shkollën fillore.
2. Preferohet së paku një (1) vit përvojë punë relevante.

Konkursi mbetet i hapur nga data 21 korrik deri më 28 korrik 2022.

Kandidatët duhet të dërgojnë CV-në në e-mail adresën [email protected]. Ose edhe në Viber në numrin e telefonit: +383 45 723 045.

Lexo edhe

Video