Kosova sot nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me EUROPOL

Kosova sot nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me EUROPOL

Ministria e Punëve të Brendshme dhe EUROPOL-i do të nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi. Marrëveshja do të nënshkruhet nga ministri i Punëve të Brendshme,  Agim Veliu.


Ceremonia e nënshkrimit do të mbahet sot, duke filluar nga ora 10:00, në ambientet e objektit kryesor të MPB-së.

Në ceremoni do të marrin pjesë edhe kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, Nataliya Apostolova, Shefe e Zyrës së BE-së/Përfaqësuese e Posaçme e BE-së në Kosovë, Rashit Qalaj, drejtor i përgjithshëm i Policisë së Kosovës, si dhe të ftuar tjerë nga institucione vendore e ndërkombëtare.

Lexo edhe

Video