Kosova shtet i xhudos

Kosova shtet i xhudos

Trajneri i xhudos, Driton Kuka ka takuar ministrin e Mbrojtjes, Armend Mehaj, ku edhe pa paralajmëruar se së shpejti do ta nënshkruajnë memorandum në mes Federatës së Xhudos, Ministrisë së Sportit dhe Ministrisë së Mbrojtjes për punësimin e sportistëve elitar dhe trenerëve nacional pranë kësaj ministrie.


“Takimi i parë njoftues për ndërtimin e bashkëpunimit konkret dhe së shpejti nënshkrimi i memorandumit mes Federatës sonë Ministrisë së Sportit dhe Ministrisë së mbrojtjes për punësimin e Sportistëve Elitar dhe trenerëve  Nacional pranë kësaj Ministrie, si dhe shtyllat e mundësisë për bashkëpunim. U shpalos koncept dokumenti i bashkëpunimit nga Ministrat Çeku dhe Mehaj si dhe Kryetari i FXhK Agroni”, ka shkruar ai në Facebook.

Lexo edhe

Video