Kosova në një minutë

Kosova në një minutë

Bukuritë natyrore të Kosovës që ia vlejnë të vizitohen janë paraqitur në një video të realizuar nga Fitim Sopjani.


Ai thotë se këtë video e ka punuar me shumë përkushtim dhe shumë sfida.

“Është një video që ka për qëllim promovimin e Kosovës jo vetëm në rajon por edhe në botë. Falënderoj zyrën e Presidencës për përkrahje në këtë projekt”, ka shkruar ai.

Lexo edhe

Video