Kosova merr pjesë në Kampionatin Evropian të Atletikës U18

Kosova merr pjesë në Kampionatin Evropian të Atletikës U18

Kosova do të marr pjesë në European Athletics U18 Championships që do të zhvillohet në Izrael.

Në Kampionatin Evropian të Atletikës për grupmoshën U18 që do të mbahet nga 4 deri më 7 korrik, Kosova përfaqësohet me atletët Enis Bytyçi në disiplinën 400 metra dhe Ejona Shala në disiplinën 1500 metra, raporton KosovaPress.

Nën udhëheqjen e trajnerit Adrian Mazreku, atletët kosovarë do të garojnë më 4 korrik.


Bytyqi pritet të nis garën nga ora 09:29, kurse Eljona Shala nga ora 7:45.

Garat e tyre mund t’i ndiqni LIVE në linkun e më poshtëm

https://athletics.eurovisionsports.tv/event/43/european-athletics-u18-european-championships?fbclid=IwAR3dEvABgCbN-9nizoAO8E7tk81awuEeURNKRgfHtGNM1rVON84o0ZOmx9M

Lexo edhe

Video