Kosova dhe Shqipëria synojnë rritjen e bashkëpunimit në fushën e bujqësisë

Qeveria e Kosovës dhe ajo e Shqipërisë në kuadër të shumë marrëveshjeve të nënshkruara sot në Elbasan është përfshirë edhe një memorandum për të ngritur bashkëpunimin e tyre edhe në fushën e bujqësisë. Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci tha se me këtë marrëveshje synojnë avancimin e bashkëpunimit në fushën e bujqësisë, … Continue reading Kosova dhe Shqipëria synojnë rritjen e bashkëpunimit në fushën e bujqësisë