Kosova dhe Izraeli vendosin marrëdhënie diplomatike

Pesë muaj pas njohjes së Kosovës nga Izraeli përmes marrëveshjes së Uashingtonit, sot u vendosën marrëdhëniet diplomatike ndërmjet dy shteteve. Përmes një ceremonie virtuale u nënshkruan memorandumet e bashkëpunimit në sferën politike, ekonomike, të tregtisë, kulturës dhe sferave të tjera. Memorandumet u nënshkruan nga ministrja në detyrë e Punëve të Jashtme e Kosovës, Meliza Haradinaj-Stublla … Continue reading Kosova dhe Izraeli vendosin marrëdhënie diplomatike