Koronavirusi i anulon darsmën Arbër Zenelit

Koronavirusi i anulon darsmën Arbër Zenelit

Pandemia e Covid-19 nuk ka paralizuar vetëm sportin, por edhe jetën e përditshme në njerëzim.

Ajo që më shumë do të ndikojë kjo pandemi në vitet e ardhshme do të jenë tubimet, dasmat, festat apo ditëlindjet, të cilat do të minimizohen për të mos thënë nuk do të mbahet fare, nga rreziku i dytë në koronavirusi.

Dhe, sigurisht se tubimet e tilla do të prishin jo pak punë edhe të atyre që mendojnë për shembull të martohen.


Një rast të tillë do ta kemi  me reprezentuesin kosovar, Arbër Zeneli, i cili jo që mbeti pa stërvitje tash e sa muaj, por do të mbetet edhe pa u martuar (dasmë).

Sulmuesi shqiptar kishte planifikuar të kurorëzohej në 17 korrik të këtij viti, mirëpo frika e pandemisë e ka shtyrë familjen të marrë një vendim të pritshëm.

Ka qenë babai i Zenelit i cili ka njoftuar anulimin e ceremonisë martesore të të birit, në mënyrë që të ruhet shëndeti i të gjithë të afërmeve të tyre./KosovaPress/

Lexo edhe

Video

error: