Koronavirusi, 12 persona në izolim shtëpiak

Koronavirusi, 12 persona në izolim shtëpiak

Gjithsej në izolim shtëpiak janë 12 persona në Maqedoninë e Veriut, në mesin e të cilëve edhe dy fëmijë.


Derisa do qëndrojnë në izolim shtëpiak, Kryqi i Kuq do t’i furnizojë me ushqim dhe gjësende të tjera të nevojshme me qellim që të mos dalin nga shtëpia dhe të kenë kontakt me persona të tjerë./Alsat/

Lexo edhe

Video

error: