Kontestohet përzgjedhja e tre anëtarëve të Bordit të KPM-së

Përzgjedhja e anëtarëve të Komisionit të Pavarur për Media ka ngritur shqetësime tek shoqëria civile dhe të juristë të së drejtës së medias, pasi është bërë pa prezencën e mediave dhe monitorimin e tyre. E para që reagoi ishte juristja e së drejtës së mediave, Flutura Kusari, e cila e quan top-sekret intervistimin e kandidatëve … Continue reading Kontestohet përzgjedhja e tre anëtarëve të Bordit të KPM-së