Konsumimi i pijeve energjike te fëmijëtPavarësisht paralajmërimeve të doktorëve se fëmijët nuk duhet të konsumojnë pije energjike, kjo pjesë mbetet ende problem për prindërit. Sa më shumë fëmijët konsumojnë pije energjike, aq më shumë probleme kanë me gjendjen shëndetësore. Pijet energjike, siç dihet, përmbajnë kafeinë dhe stimulues të zemrës, që jo vetëm nuk janë të nevojshme për fëmijët, por përkundrazi. Ato janë të dëmshme, mund të çrregullojnë ritmin e zemrës, si dhe të ndikojnë në shkaktimin e problemeve të tjera shëndetësore te fëmijët por edhe te të rriturit. Dr.Lendrit Spahiu në një intervistë për emisionin ‘’Foleja’’ na tregon edhe më shumë rreth pasojave të konsumimit të këtyre pijeve nga fëmijët.

Për të mësuar më shumë ndiqni rubrikën e fundit ‘’Këshilla mbi shëndetin’’.

Lexo edhe

Video