Konkurs: Dizajner grafik

Konkurs: Dizajner grafik

Agjencia e Lajmeve KOSOVAPRESS për nevojat e saj shpall konkurs për:

Dy (2) dizajnerë grafikë

Kriteret:


  • Aplikuesi duhet te ketë njohuri të mira ne programet Adobe Illustrator, Adobe Phottoshop, Adobe Illustrator, Adobe Indesign
  • Person kreativ ne fushën e dizajnit grafik,
  • Përvojë pune
  • I motivuar dhe inspiruar qe të ndërmarrë vetiniciativë.

Ju lutem, bashkëngjitni ne CV dizajnet e punuara më herët, PDF ose JPG.

Të gjithë të interesuarit CV mund t’i dërgojnë në email adresë: [email protected]

Konkursi mbetët i hapur nga data 27 shtator 2022 deri me datë 5 tetor 2022.

Video