Konjufca nënshkruan memorandum bashkëpunimi me organizatën “Vatra”

Konjufca nënshkruan memorandum bashkëpunimi me organizatën “Vatra”

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me organizatën “Vatra”, për të cilën ka thënë se ka lënë gjurmë të pashlyeshme me kontributin e saj për popullin shqiptar.


“Ka lënë gjurmë të pashlyeshme me kontributin e vet për kombin shqiptar dhe për pavarësinë e Kosovës dhe gjithçka që ka qenë e mirë dhe e nevojshme për popullin tonë”, ka thënë kryetari i Kuvendit.

Lexo edhe

Video