Konjufca: Mesiq, mik i sinqertë i Kosovës

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Glauk Konjufca, i shoqëruar nga këshilltarët, ka pritur sot në takim ish-presidentin e Republikës së Kroacisë, Stipe Mesiq, i cili shoqërohej nga ish-presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bamir Topi, si dhe bashkëpunëtorët. Kryetari Konjufca i uroi mirëseardhje në vendin tonë Mesiq, duke e cilësuar si mik të sinqertë … Continue reading Konjufca: Mesiq, mik i sinqertë i Kosovës