Konjufca: Mendimi im dhe i kryeministrit është se Ivanoviqi është kriminel

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca ka thënë se mendimi i tij dhe i kryeministri për Oliver Ivanoviqin është i njëjti dhe ai që ka qenë gjithmonë.


Sipas tij, Ivanoviq është dënuar dhe është kualifikuar me kategorinë e kriminelit që është edhe mendimi i tij dhe Kurtit.

“Mendimi im dhe i kryeministrit është i njëjti mendoj unë ai që ka qenë gjithmonë, asgjë nuk mund ta ndryshoj biografinë që e ka pasur politike zotëri Ivanoviq përgjegjësia e tij me të gjitha ato dëme që i janë shkaktuar popullit tonë është evidente dhe për këtë  edhe është dënuar ai. Ne kemi thënë hapur dhe e kemi quajtur me emrin që i përket një njeriu i cili bënë veprime të tilla dhe ai është dënuar dhe është kualifikuar me kategorinë e kriminelit kështu që është edhe mendimi jonë…Po po kriminel pa kurfar dyshimi tash asgjë nuk mund t’i heq kësaj që e ka vendosur edhe gjyqësia e Kosovës kështu që ne kemi thënë shumë më përpara se sa ta vendoste gjyqësia e Kosovës”, ka thënë ai./B.Ibishi/

Lexo edhe

Video