Konfiskohen 1200 litra Coca Cola të kontrabanduara në Mitrovicë

Konfiskohen 1200 litra Coca Cola të kontrabanduara në Mitrovicë

Janë konfiskuar 1200 litra Coca Cola të kontrabanduara në regjionin e Mitrovicës.

Nga Dogana e Kosovës janë treguar se mallrat e kontrabanduara, pra Coca Cola janë kapur në një furgon nga njësitet anti-kontrabandës së Doganës së Kosovës.


“Në regjionin e Mitrovicës, Njësitet Anti-kontrabandës të Doganës se Kosovës kane arritur të identifikojnë dhe ndalojnë një Automjet Transportues / Furgon I cili ishte duke transportuar mallra të kontrabanduar / Pije joalkoolike në sasi prej 1200 Litra. Të gjitha mallrat janë konfiskuar si dhe ka filluar procedura kundërvajtëse”, thuhet në njoftimin e Doganës së Kosovës.

Lexo edhe

Video

error: