Koncerti “Jehonë” më 9 qershor

Koncerti “Jehonë” më 9 qershor

Koncerti i “Jehonë” me Jehona Sopin dhe nën shoqërimin e orkestrës simfonike me dirigjent, Edon Ramadani, do të mbahet më 9 qershor në AMC Hall, duke nis nga ora 19:30.

Koncerti “Jepi krah vetës”, përveç një feste kënge është dedikim për t’i dhënë zë grave në një kohë kur fuqizimi është jetik.


Përndryshe, shuma e mbledhur nga shitja e biletave do të shkojë në mbështetje të Artistëve

Bileta te limituara në rave-travel.com

https://www.rave-travel.com/event-details-en.nspx?eventid=2596&fbclid=IwAR3nYvMIHCuLWNa1Q2x9GmXDNhuzK_AHs3RUko7eu0S3ylf6Ksig_aREIZ0

Video