KOMUNA IME | Imri Ahmeti, kandidat i LDK për kryetar të Lipjanit

KOMUNA IME | Imri Ahmeti, kandidat i LDK për kryetar të Lipjanit

Kryetari aktual dhe njëherëit kandidat i LDK për të parin e Lipjanit në ciklin e intervistave “Komuna ime” shpalos punën e bërë gjatë mandatit të fundit, me theks të veçantë projektet më madhore si dhe për ato që synon t’i kryejë mandatin e ardhshëm nëse fiton besimin e qytetarëve lipjanas.


Cikli i intervistave “Komuna ime” realizohet nga KosovaPress.

Lexo edhe

Video