KOMUNA IME | Faton Jakupi, kandidat i AAK për kryetar të Kamenicës

Kandidati i AAK-së për kryetar të Komunës së Kamenicës, Faton Jakupi, shpalosi vizionin dhe programin me të cilin kandidon në zgjedhjet lokale të 17 tetorit. Si nënkryetar aktual i Komunës së Kamenicës përmend projektet që janë realizuar deri më sot si dhe çështjen e reformës në arsim.

Lexo edhe

Video