Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Komuna e Rahovecit dhe UNDP-ja nënshkruajnë marrëveshje për mbështetje të projektit të kanalizimit fekal në Kramovik

Komuna e Rahovecit dhe UNDP-ja nënshkruajnë marrëveshje për mbështetje të projektit të kanalizimit fekal në Kramovik

Pas përfundimit të projektit të suksesshëm të impiantit në Kramovik- i vetmi në Ballkan i llojit të tillë, UNDP ka shprehur gatishmëri bashkëpunimi për dy vitet e ardhshme me komunën e Rahovecit, si një ndër komunat më të suksesshme në realizimin e projekteve.


Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi së bashku me drejtorin e drejtorisë së Shërbimeve Publike, Përparim Krasniqi,  ka nënshkruar sot një memorandum mirëkuptimi me Programin për Zhvillim të Kombeve të Bashkuara (UNDP), për mbështetje të projektit të kanalizimit fekal në fshatin Kramovik.

Me këtë marrëveshje, UNDP shpreh gatishmëri për zgjerimin e rrjetit të kanalizimit në fshatin Kramovik, ku Komuna merr pjesë në këtë projekt, me 20 %.

Lexo edhe

Video

error: