Komuna e Prishtinës dhe OEK-u shpërndajnë pako ushqimore

Komuna e Prishtinës dhe OEK-u shpërndajnë pako ushqimore

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, në bashkëpunim me Odën Ekonomike të Kosovës do të shpërndajnë pako ushqimore. (Ndërtesa e re e Komunës, lagjja “Arbëria”, ora 11:00)


Ditë më parë Komuna e Prishtinës në bashkëpunim me TIKA Turke shpërndan 300 pako ushqimore për familjet nevojtarë në këtë komunë.

Lexo edhe

Video